Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

Ministerie verdedigt het afhandelen van de eerste fase van de uitbraak

Tijd vrijgeven: 2021-06-28 17:20:04  Hits: 17

China verdedigde dinsdag zijn behandeling van de COVID-19 pandemie, waarin wordt gezegd dat het zal blijven communiceren en samenwerken met de Wereldgezondheidsorganisatie om het virus tegen te gaan.


De woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken Hua Chuning maakte de opmerking na een onafhankelijk panel voor paraatheid en reactie op pandemie zei dat China in januari krachtiger maatregelen voor de volksgezondheid had kunnen treffen om de oorspronkelijke COVID te beteugelen.-19 uitbraak, en bekritiseerde de WHO voor het niet verklaren van een internationale noodsituatie tot Jan 30.


Hua zei op de reguliere nieuwsbriefing dat terwijl"We moeten er natuurlijk naar streven het beter te doen,"dat betekende niet China'.De reactie was ontoereikend.


China heeft beslissende maatregelen genomen voor vroegtijdige opsporing, rapportage, isolatie en behandeling van geïnfecteerde patiënten, en die inspanningen hebben het aantal doden en infecties verminderd, zei Hua.


De prestaties zijn erkend door wetenschappers en medische experts over de hele wereld, voegde ze toe.


Elk land, niet alleen China, moet streven naar een betere aanpak van de volksgezondheidscrises, zei Hua.


Zij heeft de door het panel geanalyseerde informatie geciteerd als zijnde dat slechts een minderheid van de landen ten volle gebruik heeft gemaakt van de informatie waarover zij beschikken om te reageren op het bewijs van een opkomende epidemie.


Het rapport kwam als een internationaal deskundigenteam van de WHO vorige week in China om gezamenlijk wetenschappelijk onderzoek te verrichten met Chinese wetenschappers over de oorsprong-Het opsporen van het coronavirus.


China steunt de leiding van de WHO in de strijd tegen de pandemie en hoopt dat andere landen dezelfde steun en bijstand zullen verlenen aan de organisatie, zei zij.


"Wij zijn er sterk tegen de kwestie van de oorsprong te politiseren.-het opsporen van het coronavirus, aangezien het schadelijk is voor de internationale gezamenlijke samenwerking op het gebied van pandemische respons;"Dat zei ze.


voorgaand: Politieke polarisatie, afwijzing ...

volgende: China\'s Hunan rapporten groeiend...

Onderzoek