Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

Ministerie verdedigt het afhandelen van de eerste fase van de uitbraak

Tijd vrijgeven: 2021-06-28 17:37:30  Hits: 21

china verdedigde op dinsdag zijn afhandeling van de Covid-19-pandemie, zeggende dat het zal blijven communiceren en samenwerken met de Wereldgezondheidsorganisatie in het beteugelen van het virus.


FOREIGN Ministerie Spokeswoman Hua Chunying maakte de opmerkingna Een onafhankelijk paneel voor pandemie-paraatheid en reactie, zei dat China de volksmaatregelen in januari krachtiger kan worden toegepast in januari om de initiële Covid-19-uitbraak te beteugelen en bekritiseerde de WHO voor hetniet decobertium van een internationalenoodsituatie tot 30 januari.


hua zei bij de regulierenieuwsbriefing dat terwijl"we,natuurlijk, ernaar streven om beter te doen,"dieniet betekende dat China&39; s reactie was ontoereikend.#


china heeft beslissende maatregelen genomen in vroege detectie, rapportage, isolatie en behandeling van geïnfecteerde patiënten, en die inspanningen hebben het aantal sterfgevallen en infecties verminderd, zei Hua.

De prestaties zijn erkend door wetenschappers en medische experts over de hele wereld voegde ze toe.

eery land,niet alleen China, zou moeten strevennaar een betere omgang met volksgezondheidscrises, zei Hua.

she genoemd de informatie die door het paneel is geanalyseerd, omdat hij de realiteit is dat slechts een minderheid van landen is Volledig voordeel van de beschikbare informatie om te reageren op het bewijs van een opkomende epidemie.

Het rapport kwam als een internationaal expert team van de die vorige week in China aankwam om gezamenlijk wetenschappelijk onderzoek met Chinees uit te voeren Wetenschappers over herkomst

tracing van de coronavirus.

-

china ondersteunt het leiderschap van de WHO in de strijd tegen de pandemie, en hoopt dat andere landen dezelfde steun en hulp aan de organisatie zullen bieden, zei ze.


WE stevig tegen het politiseren van de kwestie van oorsprong

tracing van de coronavirus, omdat het schadelijk is voor internationale gezamenlijke samenwerking in pandemische respons, zei ze.

"

voorgaand: Politieke polarisatie, afwijzing ...

volgende: No

Onderzoek